Hockey Busters

Jsme hokejový tým složený z brněnských vysokoškolských studentů, kteří se nechtějí vzdát svého sportu ani při extrémně náročném studiu na vysoké škole:) Proto jsme založili hokejový tým, který se bude účastnit Evropské univerzitní hokejové ligy.

  • Vítěz soutěže v ročníků 2014/2015. Gratulujeme!

  • Evropská univerzitní hokejová liga

  • Naši soupeři pro příští ročník

  • Tvrdý souboj v utkání EUHL

EUR 40
pledged of EUR 4,785

0%

0% completed

1 contributor pledged

Sport

Brno, Jihomoravský kraj, Česká republika

All or nothing. Project finished on Aug 6, 2015 at 10:43.

Show all rewards

Buďte součástí týmu a pomozte nám vyhrát slavnou Sekeráš Trophy. Věříme, že univerzitní hokej má v Brně budoucnost. 

Kdo jsme?
Jsme tým složený z brněnských vysokoškolských studentů, kteří se nechtějí vzdát svého milováného sportu ani při extrémně náročném studiu na vysoké škole :) Proto jsme založili hokejový tým, který je financovaný z darů a sponzorské podpory našich partnerů. Sportovní organizace funguje na základě dobrovolnictví.

Náš cíl?
Tým Hockey Busters vznikl v roce 2015 a jeho hlavním cílem je zapojit se do soutěže EUHL v sézóně 2015/2016. Doufáme, že v mezinárodní konkurenci budeme dobře reprezentovat naši univerzitu, Brno i Českou republiku. Samozřejmě, hlavním cílem je zahrát si kvalitní hokej a vítězit.

Co je EUHL?
Evropská univerzitní hokejová liga je rostoucí a stále populárnější soutěž ve střední Evropě. V ročníku 2015/2016 se jí budou účastnit týmy z Česka, Slovenska, Rakouska a Polska. Patronem soutěže je bývalý výborný hokejista Ľubomír Sekeráš a vyjádřili jí podporu i další skvělí hráči např. Dominik Hašek nebo Marián Hossa.

Co potřebujeme?

Tušíte správně - potřebujeme především finanční podporu. Jsme nový tým a začátky bývají vždycky nejtěžší. Rádi bychom Vás touto cestou poprosili o podporu, která nám velmi pomůže a doufáme, že odměny, které nabízíme udělají radost na druhou stranu Vám.

Na co? 
Obdržené finance použijeme na financování nejnutnějších výdajů, které nás čekájí v průběhu sezóny. Peníze půjdou především na cestovní náklady a pronájem ledové plochy pro tréninky a domácí zápasy.

Kdo nad námi drží ochrannou ruku?
Velmi si vážíme podpory první náměstkyně primátora města Brna: Ing. Kláry Liptákové a děkana fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity doc. Mgr. Jiřho Nykodýma, Ph.D.. Moc jim za podporu děkujeme a doufáme, že jejich i Vaši důvěru nezklameme.

Facebook, Twitter
Jsme nový tým a proto náš Facebook i Twitter zatím vypadá tak chudě. Za to se moc omlouváme, ale již pracujeme na nápravě a věříme, že brzy tam naleznete všechny novinky ohledně našeho týmu. 

Moc děkujeme za podporu!

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1

    Týmová placka

    Moc si vážíme tvojí podpory do začátku a věříme, že týmová placka ti udělá radost.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 3.99
    (CZK 100)
  • sold 0

    Dva lístky na jedno domácí utkání

    Chceš nás vidět v akci dřív, než se začneš chlubit týmovou plackou? Přijď se podívat na naše domácí utkání a vezmi někoho s sebou.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.97
    (CZK 200)
  • sold 0

    Foto týmu s podpisy hráčů

    Tvoje důvěra nás strašně těší a moc ti děkujeme. Fotografie ze slavnostního focení týmu s podpisy všech hráčů je pro tebe to pravé.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.95
    (CZK 400)
  • remaining 99 from 99

    Týmové tričko

    Pokud je tvoje důvěra v náš tým opravdu velká, může se ti líbit týmové tričko, které vznikne v omezené sérii 99 kusů.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.94
    (CZK 500)
  • sold 0

    Sezónní pemanentka

    Pokud ti pojmy odvaha a věrnost nejsou cizí, tak naše sezónní pemanentka na domácí zápasy je pro tebe to pravé. Můžeš se těšit na devět různých soupeřů ze čtyř zemí. Majitelé permanentek budou pozváni na slavnostní ukončení sezóny.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.87
    (CZK 1,000)
  • sold 0

    Dres týmu podepsaný všemi hráči

    Nikdy jsme ani nedoufali, že budeme mít tak velkého fanouška. Domácí dres s podpisy hráčů našeho týmu ti patří naprosto zaslouženě. Věříme, že ho budeš nosit s hrdostí a nikdy nebudeš svojí investice litovat.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.74
    (CZK 2,000)
  • remaining 5 from 5

    Slavnostní buly na domácím zápase

    Jsi hrdý na podporu našeho týmu? Naše radost, že máme takového fanouška nezná hranic a chceme se takovým fanouškem pochlubit! Prototě poprosíme o slavnostní buly před domácím zápasem. Samozřejmostí je i dres týmu s podpisy hráčů a možnost strávit celé utkání společně s týmem.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 299.04
    (CZK 7,500)