Jonáš Petřík - zpět na vrchol za 60 dní

Nejúspěšnější český reprezentant ve freestyle sestavách a extrémních kopech se po několikaleté pauze pokusí během 60ti dní získat 2 světové tituly.

Author: NoGravity

EUR 341
pledged of EUR 3,389

10%

10% completed

11 contributors pledged

Sport

Las Vegas, NV, Spojené státy americké

All or nothing. Project finished on Jun 29, 2015 at 16:24.

Show all rewards

Ahoj jmenuji se Jonáš Petřík, je mi 28let a z toho 22let se věnuji tréninku bojových umění a extrémních kopů. Po nucené mnohaleté pauze kvůli zranění obou kolen jsem se rozhodl zúročit svých zkušeností a během pouhých dvou měsíců se připravit na jeden z největších turnajů na světě, zabojovat tam ve dvou disciplínách a k mým 8mi světovým titulům přidat další dva.

Přijde vám to nemožné? Já už v životě hodně nemožného dokázal, tak čtěte dál...

https://youtu.be/2Smk0cVw-k0

Trénuji od 6ti let a s plným nasazením od 13ti let. Přesto, že jsem neměl podmínky pro trénink akrobacie a extrémních kopů (trenéra, tělocvičnu, v té době ani internet…), tak jsem po několika letech každodenního několikahodinového tréninku (povětšinou v přírodě okolo Zlína, odkud pocházím) dosáhl mezinárodní úrovně a postupně začal vyhrávat větší a větší turnaje. A to právě v disciplínách sestav a extrémních kopů. Nemohu zde vypisovat všechny překážky, které jsem musel překonat, ale cesta to opravdu nebyla snadná. A výsledek mého snažení mezi lety 2004 a 2010 je 8 světových titulů, 5 evropských, 11 národních a desítky mezinárodních.

Další nemožnou věcí, do které jsem se s plným nasazením pustil, je projekt JonasGym v Praze. Jelikož se sportovními zařízeními, které jsem do té doby navštěvoval, jsem nebyl úplně spokojen, rozhodl jsem se vytvořit opravdu motivační místo s individuálním přístupem pro každého a za přijatelných podmínek. To by nebylo tak neuvěřitelné, kdybych měl na tento projekt finanční prostředky. Neměl jsem je a přesto, s veškerou pílí a pomocí několika přátel, se tento projekt uskutečnil. Nyní u mne své umění rozvíjí mladí talenti i mistři bojových sportů a v mé činkárně trénují i nejsilnější lidi v republice.

Výprava do USA v takto krátkém čase (červenec 2015) je však již zcela mimo mé finanční možnosti. Proto jsem se rozhodl využít této cesty. U mě nemožné zkrátka neexistuje a pevně věřím, že s nabitými zkušenostmi se dokážu prosadit i v té nejtvrdší konkurenci. Mimo to se chci v rámci tohoto turnaje zúčastnit i několika seminářů s největšími mistry mého umění, abych se posunul i na cestě trenéra a mohl nabité vědomosti předávat dál, mladým lidem v zazemí JonasGymu a vychovávat tak nové šampiony.

Náklady mojí červencové cesty činí 85.000 korun, hrubý rozklad následuje.

35.000 – letenka

25.000 – ubytování a strava

25.000 – transfery, startovné, vstupné na odborné semináře

Sledujte denní updaty na mé facebookové stránce věnované tomuto projektu, viz odkaz níže!

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 4

    Osobní poděkování na mých webových stránkách a facebookové stránce projektu.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.99
    (CZK 100)
  • sold 1

    Podpisová karta - moje fotografie s vlastnoručním podpisem, zaslaná na vaši adresu.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 9.97
    (CZK 250)
  • sold 3

    Originální suvenýr z USA včetně věnování, zaslaný na vaši adresu. Nerost z Red Rock Canyonu, žeton z kasina (ne, nebudu se věnovat hazardu :-)) či leták turnaje na který jedu. Vaše preference zmiňte do poznámky, jinak vyberu já a budete mít překvapení.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.94
    (CZK 500)
  • sold 0

    Tričko s motivem extrémních kopů, ve vámi požadované barvě a velikosti, zaslané na vaši adresu.

    Reward delivery: not specified

    EUR 29.90
    (CZK 750)
  • sold 2

    Soukromá hodina s mojí maličkostí, zaměřená na trénink bojových umění či silové cvičení

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 39.87
    (CZK 1,000)
  • sold 1

    Sestavení 2-měsíčního tréninkového plánu, zaměření na bojová umění či silový, redukční nebo naopak objemový trénink. Osobně či prostřednictvím internetu.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 79.74
    (CZK 2,000)
  • remaining 5 from 5

    Seminář pro skupinu zájemců o extrémní kopy či freestyle sestavy na hudbu, po dohodě však i základní techniky bojových umění či silový trénink. 4 hodiny praktického cvičení. U mne či (po doplacení cestovních nákladů) i kdekoliv u vás.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 199.36
    (CZK 5,000)
  • remaining 5 from 5

    Unikátní vystoupení na vaší firemní či soukromé akci. Podnikový večírek či oslava narozenin vás či vašich dětí? Vystoupení je možné i darovat formou voucheru vašim blízkým. Možné spojit s přednáškou či hodinovým tréninkem.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 398.72
    (CZK 10,000)
  • remaining 2 from 2

    kompletní tříměsíční vedení – osobní trénink 4x týdně, tříměsíční vstup do posilovny, jídelníček, suplementační plán, doplňující konzultace se známými osobnostmi v oblasti silových sportů a kulturistiky (pouze v prostorách JonasGymu)

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 797.45
    (CZK 20,000)