Dobře Ty!

Dobře Ty! Dá dětem z dětských domovů klíč k tvorbě vlastního štěstí. Šanci splnit si sny a osvojit si know-how, které nezestárne a využijí ho po celý život.

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 199
pledged of EUR 8,187

2%

2% completed

8 contributors pledged

Community, Education

Humpolec, Kraj Vysočina, Česká republika

All or nothing. Project finished on Aug 27, 2015 at 14:24.

Choose reward for your contribution

  • sold 1

    Poděkování na našem webu a Facebooku. Moc si vážíme Vaší pomoci a všechny děti z dětského domova v Humpolci se o Vaší pomoci dozvědí!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1.99
    (CZK 50)
  • sold 0

    Zašleme Vám děkovný email s naší týmovou fotkou a smozřejmě poděkujeme na našem webu a Facebooku

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 3.99
    (CZK 100)
  • sold 2

    Získejte originální připínací placku s logem a heslem projektu „Dobře Ty!“ Získáte tak nejen dobrý pocit z podpory projektu, ale také originální způsob, jak pomocí této placky pochválit známé a kolegy. Nedílnou součástí odměny je také poděkování na našem webu a Facebooku :-)

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.97
    (CZK 200)
  • sold 1

    Zašleme Vám skupinové foto z průběhu workshopu a s osobním vzkazy a poděkováním od dětí z dětského domova! Budeme Vás také informovat o novinkách a zkušenostech dětí po každém workshopu. (celkem 6x) Podělí se s Vámi o své zážitky a nově nabyté zkušenosti.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.94
    (CZK 500)
  • sold 4

    I my máme klíč k tvorbě vlastního štěstí, šanci splnit si sny.... Být tvůrci vlastního života..... Budeme s Vámi sdílet motivační zprávy, inspirace pro Váš rozvoj.... Virtuálně se tak připojíte na podobnou cestu jako děti z dětského domova. V době každého workshopu, který absolvují, dostanete motivační zprávu. Celkem 6x během 6 - 8 měsíců. Navíc Vás také budeme informovat o novinkách a zkušenostech dětí po každém workshopu, tak aby jste se mohli inspirovat i jejich cestou.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 39.87
    (CZK 1,000)
  • sold 0

    Hodina koučinku a Životní navigace s Kasiou Kordylewskou, spoluautorkou projektu. Vyzkoušejte si na vlastní kůži, jak aktivně vytvářet svoje životní štěstí.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 139.55
    (CZK 3,500)
  • sold 0

    Sada tří hodinových (3x 60 min.) Koučinků a Životní navigace s Kasiou Kordylewskou, spoluautorkou projektu. Vyzkoušejte nejen aktivní přístup k životnímu štěstí, ale také si ho upevněte a zaneste pod kůži.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 398.72
    (CZK 10,000)
  • sold 0

    Adopce jednoho dětského štěstí. Částka obsahuje tvorbu programu a kompletní kurz včetně materiálů pro jedno z dětí z Dětského Domova Humpolec. Dárce získá statut Hlavního patrona projektu a bude adoptivním rodičem jednoho dětského štěstí. Originální adopční certifikát a pravidelné zprávy z průběhu projektu

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 2,392.34
    (CZK 60,000)