Podporte MMA šampióna na ceste k medzinárodnému úspechu!

Prvýkrát v histórii športu MMA odchádza mladý ambiciózny a talentovaný reprezentant Miroslav Štrbák zápasiť do Japonska. Pomôžme spolu Mirovi zaistiť si čo najlepšiu možnú prípravu na tento i ďalšie zápasy, aby reprezentoval Slovensko pripravený na 100%!

  • Plagát k zápasu v Japonsku

  • Miro so svojim mentálnym coachom Jurajom Kráľom

  • Miro s opaskom šampióna GCF

  • Miro s nemeckým pohárom Rock The Cage

6 395 Kč
vybráno z 50 160 Kč

12%

12% splněno

16 lidí přispělo

Sport

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 4.3.2016 v 12:35.

Zobrazit všechny odměny

Dobrý deň,

chceli by sme Vás osloviť s crowdfundingovou kampaňou pre športovca Miroslava Štrbáka, ktorého osobne poznáme vyše 10 rokov. Každý, kto pozná Mira, nám dá jednoznačne za pravdu, že ide o človeka s obrovským srdcom na tom správnom mieste, ktorý oplýva ambicióznosťou, talentom, cieľavedomosťou a dravosťou (v tom najlepšom slova zmysle) v takej miere, aká sa dnes skutočne len tak nevidí. Kto ho pozná, vie taktiež, že Miro v živote nič nedostal zadarmo. Všetky úspechy, ktorými sa môže pochváliť, môže bez akejkoľvek skromnosti pripísať len a len svojej nekonečnej tvrdej práci, odhodlaniu, pevnej vôli a maximálnemu obetovaniu.

Miro sa venuje bojovému športu MMA a zápasí za klub OFA v Bratislave. V roku 2013 ako jediný Slovák vyhral prestížny nemecký titul Rock The Cage a v roku 2014 vyhral český titul GCF. V roku 2016 však Miro nastavil latku o čosi vyššie, prijal novú životnú výzvu a o necelý mesiac však vycestuje reprezentovať Slovensko do Krajiny vychádzajúceho slnka, kde 7.2.2016 v Tokiu nastúpi proti jednej z domácich legiend tohto športu menom Akihiro Gono. Šport MMA a bojové umenia vo všeobecnosti bohužiaľ nie sú na Slovensku veľmi populárne, medializované a už vôbec nie podporované. Na to, aby si mohol Miro dovoliť každodenné dvoj- niekedy až trojfázové tréningy a kvalitnú výživu, si zarába manuálnou prácou v zahraničí a poskytovaním súkromných tréningov. Miro mal  v minulosti už to šťastie, že vďaka finančnej podpore niekoľkých dobrých ľudí, sa mohol napríklad zúčastniť tréningového kempu v Thajsku, ktorý ho v technike aj v celkovom vnímaní tohto športu posunul neuveriteľne dopredu.

Keďže Miro patrí k skutočnej elite MMA na Slovensku, pokiaľ sa chce rovnať svojmu japonskému súperovi a samozrejme aj ďalším, ktorí budú po ňom nasledovať, potrebuje zvýšiť svoje nároky aj čo sa týka tréningov. Tréningové sústredenia v zahraničí by mu umožnili bojovať aj proti omnoho kvalitnejším a skúsenejším súperom. Je pochopiteľné, že napríklad v Japonsku sú podmienky pre športovcov venujúcich sa bojovému umeinu MMA neporovnateľne lepšie, nakoľko aj Japonsko môžeme istým spôsobom považovať za jednu z kolísok tohto športu. Miro momentálne nemá žiadneho sponzora, ktorý by bol schopný finančne ho podporiť v príprave na tento nadchádzajúci zápas, ktorý bude jednoznačne najnáročnejším v jeho doterajšej kariére.

Za náš cieľ sme si stanovili vyzbierať pre Mira 2000 EUR, ktoré použije výhradne na zabezpečenie čo najkvalitnejšej prípravy na zápasy, ktoré sú pred ním. Nakoľko tento projekt trvá 45 dní, čo znamená, že skončí až po spomínanom zápase v Tokiu, dohodli sme sa s jednou fyzickou osobou blízkou Mirovi, že v prípade, ak po spustení projekt zaznamená úspech a cieľová čiastka sa dosiahne, požičia tieto peniaze Mirovi, aby sa ešte pred zápasom v Japonsku stihol súčastniť aspoň niekoľkodňového tréningového sústredenia v Európe. Miro po obdržaní peňazí z tohto projektu tejto osobe požičanú čiastku vráti. Ak sa nám podarí danú čiastku dosiahnuť až po spomínanom zápase, využije tieto financie taktiež na účasť na kvalitných zahraničných tréningových sústredeniach, čo mu následne umožní prijímať čoraz ťažšie výzvy a zápasy s ťažšími súpermi, a krok za krokom bude mať možnosť vybudovať si meno a imidž, zaradiť sa k svetovej špičke, ku ktorej právom patrí, a stať sa skutočne medzinárodne uznávaným športovcom.

V prípade, ak by sa nám spoločne podarilo vyzbierať vyššiu čiastku peňazí, chceme Vás taktiež ubezpečiť, že u Mira budú v tých najlepších rukách a s čistým srdcom Vám vieme sľúbiť, že Miro ich do posledného centu použije na rozvoj a zdokonaľovanie svojich zručností a schopností, pretože bez ohľadu na výsledok zápasu v Tokiu, už teraz vieme, že Miro bude svoju životnú cestu, ciele, sny a ambície smerovať výhradne smerom kolmo nahor. 

Na záver prikladáme vyjadrenia jeho známych, ktorých sme oslovili s úlohou opísať ho v pár vetách, ktoré svedčia o tom, že aj napriek tomu, akému drsnému športu sa Miro venuje, je to citlivý, dobrosrdečný a neskutočne priateľský človek.

Jozef Štrbák (starší brat):

Miroslav Štrbák – chlapec, ktorý pochádza zo skromných pomerov. Chlapec, ktorý nikdy nič nechcel dostať zadarmo. Keďže sledujem celý jeho život od narodenia ako starší brat, som si istý a maximálne verím tomu, že je to športovec, ktorý má pred sebou obrovskú budúcnosť.

Juraj Kráľ (mentálny coach):

Miro je pre mňa inšpirácia nielen ako profesionálny atlét /športovec / bojovník / tréner, ale hlavne ako osobnosť. Je tak skromný v osobnom živote, že niekedy ani neverím, že sa rozprávam z viacnásobným šampiónom, ale na druhej strane je hladný po víťazstvách v profesionálnej kariére . Každý jeden tréning a zápas posúva svoje vlastné hranice a je inšpiráciou pre každú vekovú skupinu . Tento šampión si plní svoje sny . Zápas v Tokiu len odzrkadľuje jeho vôľu víťaziť. Jeho sny sa plnia nielen vďaka jeho výkonom a víťazstvám, ale aj vďaka Vašej podpore .

Žigmund (kamarát, navštevujúci súkromné tréningy u Mira):

Z môjho pohľadu ako Mirovho kamaráta ho vidím ako človeka, ktorý na sebe neustále pracuje, prosperuje a chce sa zlepšovať. Miro robí pre tento šport všetko, je veľmi dobrosrdečný a preto si ho maximálne vážim ako aj človeka.

Michal Kirchner (tréner boxu):

Miroslav Štrbák.. Už len to, že píšem obe mená, prezrádza o ňom veľa,  ako v živote, tak aj na tréningoch a v klietke. Jeho povaha je pokojná, ale to, aký vie byť ku každému slušný a úctivý vo svojom súkromnom živote, o to viac vie urobiť v klietke peklo na zemi a nedá súperovi šancu ani len pomyslieť na výhru. Keď sa Miro odhodlá, e vyhrá za každú cenu, tak mi verte, že to myslí doslova a nechá na zápase aj svoje srdce. Môj pohľad na neho ako na športovca: je veľmi disciplinovaný, nemá problém trénovať aj 3 x za deň na dosiahnutie svojho úspechu. Podpora a čas zo strany trénerov ho tiež posúvajú dopredu, sám to vidím na mojom tréningu, kde trénuje box. Dôležité je, že ak bude mať našu podporu, podporu všetkých pre neho dôležitých ľudí, tak bude nezastaviteľný a predvedie na každom zápase len to najlepšie.

Pavol Neruda (manažér OFA gymu, Bratislava):

Miro Štrbák je najatletickejší zápasník, akého poznám. Je veľmi cieľavedomý a vie presne, čo chce. Asi každého prekvapí, že ako človek je veľmi skromný a milý, úplný opak toho, čo človek od zapasnika ocakava. Trenuje velmi tvrdo, 3x denne za veľmi skromných podmienok, bez podpory okolia by jeho cesta za splnenymi snami nebola možná.

Ďakujeme, že aj vďaka Vám bude môcť Miro reprezentovať Slovensko (nielen) v Japonsku  v tom najlepšom svetle a veríme v jeho medzinárodný úspech. Z celého srdca Vám ďakujeme za Vašu podporu.

V mene Mira Štrbáka

Monika Michajlovová  - priateľka

Barbora Solařová - kamarátka

Facebook fanpage: https://www.facebook.com/Miroslav-Štrbák-359113407563609

Instagram účet: https://www.instagram.com/miroslav_strbak/

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 3
    Osobný ďakovný e-mail s virtuálnou podpiskartou

    Zaslanie osobného ďakovného e-mailu s virtuálnou podpiskartou.

    Doručení odměny: na adresu, do týdne po ukončení projektu na Hithitu

    125,40 Kč
    (5 €)
  • prodáno 4
    Osobný ďakovný list s podpiskartou

    Zaslanie osobného ďakovného listu s podpiskartou na poštovú adresu prispievateľa.

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    250,80 Kč
    (10 €)
  • prodáno 5
    Osobný ďakovný list s podpiskartou a nálepkou OFA

    Zaslanie osobného ďakovného listu s podpiskartou a magnetkou Mirovho domáceho klubu OFA  na poštovú adresu prispievateľa.

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    376,20 Kč
    (15 €)
  • prodáno 3
    Osobný ďakovný list s podpiskartou a nálepkou OFA + 50% zľava na prvý tréning s Mirom

    Zaslanie osobného ďakovného listu s podpiskartou a magnetkou Mirovho domáceho klubu OFA  na poštovú adresu prispievateľa + 50% zľava na prvý tréning s Mirom v gyme OFA v Bratislave

    Doručení odměny: na adresu, do roku po ukončení projektu na Hithitu

    627,00 Kč
    (25 €)
  • prodáno 1
    Zaslanie osobného videa s poďakovaním a virtuálnej podpiskarty na e-mail

    Zaslanie videa s osobným poďakovaním a virtuálnej podpiskarty na e-mail prispievateľa.

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 254,00 Kč
    (50 €)
  • prodáno 0
    Súkromný tréning s Mirom

    Súkromný tréning s Mirom v Bratislave v gyme OFA v termíne podľa dohody + podpiskarta a magnetka OFA.

    Doručení odměny: do roku po ukončení projektu na Hithitu

    2 508,00 Kč
    (100 €)
  • prodáno 0
    5 x súkromný tréning s Mirom + obed/večera v EDO - KIN

    Súkromný tréning s Mirom v Bratislave v gyme OFA v termíne podľa dohody + podpiskarta a magnetka OFA + spoločný obed/večera v SUSHI & SAKE BAR EDO – KIN BRATISLAVA.

    Doručení odměny: do roku po ukončení projektu na Hithitu

    12 540,00 Kč
    (500 €)
  • prodáno 0
    Logo sponzora na drese na zápase v Japonsku + 5 x súkromný tréning s Mirom + obed/večera v EDO - KIN

    Logo sponzora na drese na zápase v Japonsku + 5 x súkromný tréning s Mirom v Bratislave v gyme OFA v termíne podľa dohody + podpiskarta a magnetka OFA + spoločný obed/večera v SUSHI & SAKE BAR EDO – KIN BRATISLAVA.

    Doručení odměny: do roku po ukončení projektu na Hithitu

    25 080,00 Kč
    (1 000 €)
  • prodáno 0
    Lístok na Mirov zápas v Japonsku + predchádzajúca odmena

    1 x lístok na zápas v Japonsku + logo sponzora na drese na zápase v Japonsku + 5 x súkromný tréning s Mirom v Bratislave v gyme OFA v termíne podľa dohody + podpiskarta a magnetka OFA + spoločný obed/večera v SUSHI & SAKE BAR EDO – KIN BRATISLAVA.

    Doručení odměny: do roku po ukončení projektu na Hithitu

    50 160,00 Kč
    (2 000 €)