FESTIVAL OHŇOSTROJOV

Prvýkrát na Slovensku. Medzinárodná súťaž o najkrajší pyromuzikálny ohňostroj.

Autor: PACT

2 583 Kč
vybráno z 125 400 Kč

2%

2% splněno

4 lidé přispěli

Umění, Hry

Košice, Košický kraj, Slovenská republika

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 16.8.2015 v 11:57.

Zobrazit všechny odměny

Ako sa to začalo

Naša spoločnosť PYROTECHNICS ACTIVITIES spol. s r. o. sa už viac ako 19 rokov profesionálne venuje ohňostrojom a pravidelne sa zúčastňuje rôznych ohňostrojárskych súťaží. Takéto súťaže nájdete vo väčšine krajín sveta v tej najrôznejšej podobe - od národných súťaží až po svetové poháre. Nájdete ich skoro všade, okrem Slovenska, čo je veľká škoda. A preto sme si povedali, že je najvyšší čas priniesť takúto súťaž aj ku nám na Slovensko.  Sme presvedčení, že sa nám to podarí. Že to s vašou pomocou dokážeme a v dňoch 27. - 30. 8. 2015 pri OC OPTIMA KOŠICE  si spoločne užijeme prvý ročník slovenského FESTIVALU OHŇOSTROJOV.

Čo je náš cieľ?

Našim cieľom je ukázať všetkým divákom ohňostroj našimi očami. Ukázať im ohňostroj ako čarovné umelecké dielo. Názorne vysvetliť pojem pyromuzikálny ohňostroj. Predviesť, akú nádheru v sebe skrýva príbeh, ktorý vyrozpráva ohňostroj na oblohe, keď každý jeden efekt je zviazaný s konkrétnym tónom emotívnej hudby.

Detaily

Spoločnosť PYROTECHNICS ACTIVITIES spol. s r.o. Vám ako prvá prináša na Slovensko absolútnu novinku medzi festivalmi - FESTIVAL OHŇOSTROJOV. Medzinárodnú prehliadku ohňostrojov s hudbou. Najlepšie pyrotechnické spoločnosti z viacerých európskych krajín Vám predvedú svoje umenie a predstavia grandiózny ohňostroj svetového formátu. Počas dňa sa bude konať sprievodný program podujatia, ktorý po zotmení vyvrcholí súťažným pyromuzikálnym ohňostrojom. Posledný deň festivalu bude venovaný vyhláseniu víťazov a ukončený ohňostrojom našej spoločnosti. Umocnenie festivalových zážitkov poskytnú najrôznejšie atrakcie pre deti a dospelých, špeciálni hudobní hostia a samozrejme, viacero stánkov s občerstvením.

Čo je festival ohňostrojov?

Festival ohňostrojov by sme mohli definovať ako umeleckú súťaž. Súťaž talentovaných umelcov o najkrajšie nebeské divadlo. O najpútavejší príbeh. O najemotívnejší príbeh. O najfarebnejší príbeh. Je to súťaž o priazeň diváka. Umelec sa snaží skomponovať ohňostroj, ktorý diváka vtiahne do deja, ktorý podporí jeho fantáziu, ktorý rozbúri jeho emócie, ktorý ho nenechá chladným. Naučiť diváka nedívať sa iba očami, pretože iba vidieť nestačí. Naučiť ho ohňostroj vnímať všetkými zmyslami. Pozerať sa srdcom. Vyvolať nezabudnuteľný zážitok...

Ohňostroj je umenie ako každé iné. Ohňostroj sú farby nášho života. Ohňostroj komponovaný s láskou a zanietením sa nedá popísať slovami. Takýto ohňostroj treba zažiť. Podporte nás a presvedčte sa sami na vlastné zmysly...

... a ešte niečo navyše

PODUJATIE SA KONÁ POD ZÁŠTITOU PRIMÁTORA MESTA KOŠICE

Odkazy projektu

WEB

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 1

    DOBRÝ POCIT z podporenia niečoho nového :-)

    Doručení odměny: nespecifikováno

    75,24 Kč
    (3 €)
  • prodáno 0

    LÍSTOK DO TOMBOLY O SKVELÉ CENY - lístok si môžete prebrať priamo v predajnom mieste tombolových lístkov na podujatí (hlavná výhra - víkendový pobyt v hoteli Kukučka v Tatranskej Lomnici pre dve osoby) + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    125,40 Kč
    (5 €)
  • prodáno 0

    SLADKÉ PRIVÍTANIE - po príchode na festival si môžete v stánku našej spoločnosti vyzdvihnúť sladkú dobrotu na privítanie + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    250,80 Kč
    (10 €)
  • prodáno 0

    ODZNAK "SPONZOR FESTIVALU OHŇOSTROJOV" - ukážte všetkým, že ste pomohli na Slovensko priniesť niečo nové :) doručenie do 1 mesiaca od ukončenia podujatia + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    300,96 Kč
    (12 €)
  • prodáno 0

    VOĽNÝ VSTUP NA VYBRANÚ ATRAKCIU - po príchode na podujatie si v stánku našej spoločnosti môžete vyzdvihnúť voľnú vstupenku, ktorú môžete uplatniť na ľubovoľnej atrakcii + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    376,20 Kč
    (15 €)
  • prodáno 0

    CHLADENÝ NÁPOJ - osviežte sa v horúci letný deň chladeným nápojom, ktorý si môžete vyzdvihnúť v stánku našej spoločnosti po príchode na festival + DVA LÍSTKY DO TOMBOLY O SKVELÉ CENY - lístky si môžete prebrať priamo v predajnom mieste tombolových lístkov na podujatí (hlavná výhra - víkendový pobyt v hoteli Kukučka v Tatranskej Lomnici pre dve osoby) + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    501,60 Kč
    (20 €)
  • prodáno 0

    ŠPECIÁLNE PIVO FESTIVAL OHŇOSTROJOV - ochutnajte jedinečnú chuť špeciálneho piva vytvoreného na náš festival, pivo si môžete vyzdvihnúť v stánku našej spoločnosti po príchode na podujatie (ak sa nemôžete zúčastniť, nechajte nám adresu a my Vám ho po skončení podujatia na ňu zašleme) + DVA LÍSTKY DO TOMBOLY O SKVELÉ CENY - lístky si môžete prebrať priamo v predajnom mieste tombolových lístkov na podujatí (hlavná výhra - víkendový pobyt v hoteli Kukučka v Tatranskej Lomnici pre dve osoby) + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    627,00 Kč
    (25 €)
  • prodáno 0

    ZĽAVA 10 % NA NÁKUP PYROTECHNIKY V NAŠEJ SPOLOČNOSTI - využite možnosť zvýhodneného nákupu (nielen) na Silvestrovský ohňostroj, poukážku Vám zašleme cca do 2 týždňov od skončenia podujatia, platnosť zľavovej poukážky je 1 rok + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    752,40 Kč
    (30 €)
  • prodáno 2

    DARUJTE OHŇOSTROJ - vo vybraný deň prečíta pred strieľaním ohňostroja moderátor na pódiu Vaše venovanie pre seba alebo pre svojich blízkych + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    1 254,00 Kč
    (50 €)
  • zbývá 40 z 40

    PRIEPUSTKA DO ZÁKULISIA - pozrite si v sprievode organizátora ako vyzerá príprava veľkolepého ohňostroja naživo, na prehliadku sa prihlásite v stánku našej spoločnosti po príchode na festival + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    2 508,00 Kč
    (100 €)
  • prodáno 0

    DVA LÍSTKY DO V.I.P. ZÓNY FESTIVALU + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    12 540,00 Kč
    (500 €)
  • prodáno 0

    PARTNER PODUJATIA (zverejnenie vo všetkých propagačných materiáloch festivalu) + DVA LÍSTKY DO V.I.P. ZÓNY FESTIVALU + poďakovanie realizačného tímu - zverejnenie mena v zozname darcov bez ktorých by sa podujatie nemohlo konať na našej webovej stránke (ak si prajete ostať v anonymite, uveďte to do poznámky)

    Doručení odměny: na adresu, do měsíce po ukončení projektu na Hithitu

    25 080,00 Kč
    (1 000 €)