Šlápněte na plyn a nastartuje s námi letošní AmaterCup!

Na AmaterCup může přijet každý kdo má řidičák, bez rozdílu věku, pohlaví, zdravotního hendikepu či typu auta a na uzavřené dráze se stát lepším řidičem. Současná situace odsuzuje AmaterCup k zániku - my se ale nedáme a společně s vámi to zvládneme!

Author: Filip Rakovan

První závod AmaterCupu odložen kvůli koronaviru

Apr 2, 2020

Doba není bohužel jednoduchá pro nikoho, ani pro AmaterCup ne, a tak řešíme už konkrítní komplikace, kalendář závodů tak, jak jsme jej na rok 2020 připravili, budeme muset upravit. V rámci nařízení vlády o nouzovém stavu budeme muset první akci letošního roku zrušit. Nicméně stále věříme, že se nám podrží AmaterCup udržet nad vodou, s vámi to zvládneme!

EUR 40
pledged of EUR 10,167

0%

0% completed

1 contributor pledged

Antivir, Sport

All or nothing. Project finished on May 14, 2020 at 18:23.

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Taxi jízdy na okruhu 3 kola

    První zkušenost na uzavřené dráze aneb jak si užít den na okruhu, i když nemám řidičák nebo nechci řídit? Stačí přijet na jakýkoli podnik AmaterCup, jakýkoli závodní okruh z naší nabídky, vybrat si auto a posadit se na místo spolujezdce a nechat se profíkem svézt tři kola po závodní dráze. 

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 3.99
    (CZK 100)
  • sold 0
    Taxi jízdy na okruhu 10 kol

    Jak si užít den na okruhu, i když nemám řidičák nebo nechci řídit? Stačí přijet na jakýkoli podnik AmaterCup, jakýkoli závodní okruh z naší nabídky, vybrat si auto a posadit se na místo spolujezdce a svézt se po závodní dráze. Pokud nestačí tři kola jako ochutnávka, tak deset kol ve sportovním tempu už je větší adrenalin i zábava!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 19.94
    (CZK 500)
  • sold 1
    Za volantem Porsche 911 na 20 minut

    Projeďte se na silnici v legendárním Porsche 911, nepotřebujete nic jiného, než řidičský průkaz skupiny B a chuť sednout si za volant ikonického sportovního auta. Potkáme se na smluveném místě v okolí Prahy nebo některého závodního okruhu v rámci AmaterCupu a pak už je to jen a jen na vás, 20 minut za volantem legendy může začít!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 39.87
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Základní kurz s instruktorem

    Jak se stál lepším řidičem? Je to jednoduché, přijet na AmaterCup, začít jezdit, učit se, a to pod dohledem kompetentního instruktora. Ten si sedne na místo spolujezdce, vysvětlí v základním školení zásady, pravidla, postupy a pak je v rámci třech rund po čtyřech kolech stačí vyzkoušet a vypilovat.  V rámci odměny je vše potřebné, tedy kurz, vjezd na dráhu a samozřejmě i catering.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 59.81
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Pokročilý kurz s instruktorem

    Jak se stál lepším řidičem? Je to jednoduché, přijet na AmaterCup, začít jezdit, učit se, a to pod dohledem kompetentního instruktora. Ten si sedne na místo spolujezdce, vysvětlí v základním školení zásady, pravidla, postupy a pak je stačí v rámci třech rund po čtyřech kolech vyzkoušet a vypilovat. A pak následují další dvě runy po čtyřech kolech s dalšími technikami jízdy. Tady je učení fakt zábava! V rámci odměny je vše potřebné, tedy kurz, vjezd na dráhu a samozřejmě i catering.

    Reward delivery: not specified

    EUR 99.68
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    Startovné na akci AmaterCup

    Jak si užít AmaterCup? No jednoduše, zúčastnit se ho... V rámci startovného jsou komplet zahrnuty startovné na jeden podnik dle vlastního výběru, jízdy na závodní dráze, catering na celý den a samozřejmě i možnost vzít si sebou spolujezdce, který má občerstvení také zdarma.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 119.62
    (CZK 3,000)
  • sold 0
    Za volantem Porsche 911 na 60 minut

    Hodina života, na kterou nezapomenete! Projeďte se na silnici v legendárním Porsche 911, nepotřebujete nic jiného, než řidičský průkaz skupiny B a chuť sednout si za volant ikonického sportovního auta. Potkáme se na smluveném místě v okolí Prahy nebo některého závodního okruhu a pak už je to jen a jen na vás, 60 minut za volantem legendy může začít!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 139.55
    (CZK 3,500)
  • sold 0
    Za volantem Porsche 911 na závodní dráze (5 kol)

    Vyzkoušejte Porsche 911 na závodním okruhu, stačí jen řidičský průkaz skupiny B a chuť sednout si za volant ikonického sportovního auta. Potkáme se na některém z „našich“ závodních okruhů, začneme krátkým školením a pak už je to jen na vás, 5 kol za volantem legendy může začít!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 199.36
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Za volantem Porsche 911 na závodní dráze (15 kol)

    Užijte si Porsche 911 na závodním okruhu, stačí jen řidičský průkaz skupiny B a chuť sednout si za volant ikonického sportovního auta. Potkáme se na některém z „našich“ závodních okruhů, začneme krátkým školením a pak už je to jen na vás, 15 kol za volantem legendy může začít!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 398.72
    (CZK 10,000)
  • sold 0
    Startovné na celý seriál AmaterCup

    Splněný sen na celou sezonu, to je kompletní startovné na všechny podniky AmaterCupu pro rok 2020. V rámci startovného jsou komplet zahrnuty startovné na všechny závody, jízdy na závodní dráze, catering na celý den a samozřejmě i možnost vzít si sebou spolujezdce, který má občerstvení také zdarma.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 797.45
    (CZK 20,000)
  • sold 0
    Za volantem Porsche 911 na závodní dráze (30 kol)

    AmaterCup a celý den za volantem  Porsche 911 na závodním okruhu, tedy 30 kol rozložených do několika rund, plus kompletní zázemí, včetně cateringu a instruktora. Stačí jen řidičský průkaz skupiny B a chuť sednout si za volant ikonického sportovního auta. Potkáme se na některém z „našich“ závodních okruhů, začneme krátkým školením a pak už je to jen na vás, 30 kol za volantem legendy může začít!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 996.81
    (CZK 25,000)