The Amazing Way

Zúčastněte se úžasné cesty, plné nečekaných zážitků a pomozte vzniku mnoha filmů a tisíců fotek ze stovek známých i neznámých míst, ale také o streetartu, DJingu, break dance, hip-hopu, etc.

Author: Jan Hanzal

Jirka Včelák

EUR 148
pledged of EUR 5,981

2%

2% completed

6 contributors pledged

Film, Art

Ceské Budejovice, Jihočeský kraj, Česká republika

All or nothing. Project finished on Jul 20, 2014 at 12:40.

Choose reward for your contribution

  • sold 1

    Pro dobrý pocit z dobrého skutku uvedení na seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way".

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 3.99
    (CZK 100)
  • sold 1

    Pohlednice z cesty s originálním razítkem, uvedení na seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way". Poštovné je zahrnuto v ceně odměny.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.97
    (CZK 200)
  • sold 3

    2x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů, pohlednice z cesty s originálním razítkem, 2x (placka, samolepka), uvedení na seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way". Poštovné je zahrnuto v ceně odměny.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 19.94
    (CZK 500)
  • sold 1

    Tričko dle výběru ze dvou typů provedení a velikostí, 2x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů, pohlednice z cesty s originálním razítkem, 2x (placka, samolepka), uvedení na seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way". Poštovné je zahrnuto v ceně odměny.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 39.87
    (CZK 1,000)
  • sold 0

    Účast na workshopu graffiti, uvedení na seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way".

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 79.74
    (CZK 2,000)
  • sold 0

    Autorské DVD z cesty s věnováním, 2x tričko dle výběru ze dvou typů provedení a velikostí, 2x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů s věnováním, pohlednice z cesty s originálním razítkem, 2x( placka, samolepka), uvedení na seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way". Poštovné je zahrnuto v ceně odměny.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 119.62
    (CZK 3,000)
  • sold 0

    2x autorské DVD z cesty s věnováním, velký kalendář, 2x tričko dle výběru ze dvou typů provedení a velikostí, 2x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů s věnováním, pohlednice z cesty s originálním razítkem, pozvánka na setkání dárců a tvůrců projektu s videozáznamem akce, uvedení na seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way". Poštovné je zahrnuto v ceně odměny.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 199.36
    (CZK 5,000)
  • sold 0

    Banner na webstránkách projektu na dobu 6. měsíců, 2x autorské DVD z cesty s věnováním, 2x velký kalendář, 2x tričko dle výběru ze dvou typů provedení a velikostí, 2x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů s věnováním, 2x pohlednice z cesty s originálním razítkem, pozvánka na setkání dárců a tvůrců projektu s videozáznamem akce, 2x (placka, samolepka), uvedení na V.I.P. seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way".

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 398.72
    (CZK 10,000)
  • sold 0

    Sleva 40% na graffiti (velkoplošné malby např. na budově) do 100.000Kč, 2x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů s věnováním, pozvánka na setkání dárců a tvůrců projektu s videozáznamem akce, uvedení na V.I.P. seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way".

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 797.45
    (CZK 20,000)
  • sold 0

    Jméno, logo, www. uvedeno jako sponzor na expedičním vozidle na 6. měsíců, v titulcích na DVD, banner a šot z předávání symbolického šeku na webstránkách 6 měsíců, pozvánka na setkání dárců a tvůrců projektu s videozáznamem akce, speciální zarámované poděkování, 2x autorské DVD z cesty s věnováním, 2x velký kalendář s věnováním, 2x tričko dle výběru ze dvou typů a velikostí, 2x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů s věnováním, 2x pohlednice z cesty s originálním razítkem, 2x (placka, samolepka), uvedení na V.I.P. seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way".

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 1,196.17
    (CZK 30,000)
  • remaining 2 from 2

    Jméno, logo, www. uvedeno jako hlavní sponzor na expedičním vozidle, banner a šot z předávání symbolického šeku na webstránkách na 12 měsíců, na titulcích DVD filmu z cesty, pozvánka na setkání dárců a tvůrců projektu s videozáznamem akce, speciální zarámované poděkování, 4x autorské DVD z cesty s věnováním, 4x velký kalendář s věnováním, 4x tričko dle výběru ze dvou typů a velikostí, 4x plakát dle výběru z kolekce nejlepších fotek a obrazů s věnováním, 4x pohlednice z cesty s originálním razítkem, 10x (placka, samolepka) uvedení na V.I.P. seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way".

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 1,993.62
    (CZK 50,000)
  • remaining 2 from 2

    Uveden jako generální sponzor a partner projektu na úvodní (titulní) straně webových stránek projektu a asi 1200.stránkách, které jsou součástí na dobu 12měsíců. Počet těchto stránek po realizované cestě významně naroste. To samé na Facebooku "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way" na dobu 12měsíců. Jméno, logo, www. uvedeno jako generální sponzor a partner projektu na expedičním vozidle, banner a šot z předávání symbolického šeku na webstránkách na 12 měsíců, na titulcích DVD filmu z cesty, pozvánka na setkání dárců a tvůrců projektu s videozáznamem akce, speciální zarámované poděkování, 4x autorské DVD z cesty s věnováním, 4x kalendář s věnováním, 4x tričko dle výběru ze dvou typů a velikostí, 4x plakát dle výběru s věnováním, 6x pohlednice z cesty s originálním razítkem, uvedení na V.I.P. seznamu dárců na webových stránkách "Výprava na Tmavou Hvězdu" a "The Amazing Way".

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 3,987.24
    (CZK 100,000)