Rekonštrukcia legendy, Ford Mustang 1969 Fastback

Ide o rekonštrukciu starého Fordu Mustang, ktorý je snom nejedného chlapa, či už chlapca alebo muža, dokonca aj snom niektorých dám. Mám možnosť toto auto priviesť späť k životu, pokiaľ zoženiem dostatočné financie, potrebné na jeho obnovu.

Author: Martin zemko

Question for creator Martin zemko about projectRekonštrukcia legendy, Ford Mustang 1969 Fastback

EUR 0
pledged of EUR 5,000

0%

0% completed

1 contributor pledged

Art, Sport

Bratislava, Bratislavský kraj, Slovensko

All or nothing. Project finished on Feb 1, 2016 at 18:33.

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Prehliadka garáže

    Táto odmena je dostupná pre každého, kto prispeje od najnižšej sumy až po tú najvyššiu. Som toho názoru, že každý, kto prispeje, by mal mať možnosť vidieť, kam jeho peniaze putujú a preto bude každý pozvaný k nám do garáže aj priamo počas  prebiehajúcich prác na aute a teda môže osobne sledovať celý proces, a ako to vlastne vyzerá, keď sa robí také auto. Verte mi nie je to zďaleka také jednoduché, rýchle a ružové, ako to vidíte v rôznych reláciách v telke. Pre tých, ktorí nebudú môcť, alebo nebudú chcieť prísť, budem pravidelne pridávať updaty videá a fotky na svoju fanpage aby mohli pokroky sledovať aspoň tam.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 3
  • sold 0
    Posedenie v pravej čistokrvnej amerike

    Pre každého, kto prispeje touto sumou, platí vždy aj predošlá odmena. Táto odmena zahŕňa: Každý, kto sa túži naživo stretnúť s týmto nádherným autom po jeho dokončení, posadiť sa za volant, naštartovať ho, pozrieť sa pod kapotu, pofotiť sa v ňom a dozvedieť sa viac o tom, čo bolo ako robené a upravené , bude mať možnosť zažiť to, vďaka tejto odmene.

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 7
  • sold 0
    Prevez sa v Mustangu

    Každý, kto prispeje touto sumou, má automaticky nárok aj na predošlé odmeny. Táto odmena zahŕňa pre tých, ktorí prispejú, možnosť posadiť sa na sedadlo spolujazdca a previezť sa po Bratislave vo viac ako 50 ročnom jedinečnom americkom muscle car, pocítiť na vlastnej koži jeho akceleráciu na dialnici, prípadne si celú jazdu môže kľudne aj nahrať na video. Alebo môže po dohode tento zážitok darovať niekomu inému(trebárs ako narodeninový darček otcovi, kamošovi a podobne). Bohužiaľ je toto jedna z tých odmien, na ktoré si treba počkať, kým sa auto dokončí. Na druhej strane ale čím viac peňazí sa vyzbiera, tým skôr bude auto hotové, čiže je to len a len na vás.

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 20
  • sold 0
    Pozvanie na drift tréning a povozenie sa v drift car

    Každý, kto prispeje touto sumou, má automaticky nárok aj na predošlé odmeny. Táto odmena zahŕňa pozvanie dotyčného na jeden z našich drift tréningov na pezinskej babe , kde si môže počas celého tréningu(2-3 hodiny, niekedy aj viac) vychutnávať jazdu bokom na uzavretom cvičisku v rôznch autách. Táto odmena bude dostupná už o pár mesiacov, keď opäť začneme trénovať. Pri tejto odmene rovnako platí, že dotyčný, ktorý prispel, môže túto odmenu darovať niekomu inému ako darček.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 30
  • sold 0
    Prevez sa v Mustangu, tentokrát za volantom :D

    Každý, kto prispeje touto sumou, má automaticky nárok aj na predošlé odmeny. Táto odmena zahŕňa možnosť vyskúšat si na uzavretej tréningovej ploche na pezinskej babe riadiť dokončený ford mustang 1969 fastback, samozrejme pod dozorom majiteľa . Dotyčný má sám možnosť vyskúšať si ako sa auto šoféruje, ako reaguje na plyn, ako sa správa v zákrutách. Taktiež mu to na požiadanie môžeme nahrať na video. Verím, že pre mnohých ľudí bude práve toto neopakovateľný zážitok. Viem že pre mňa ako majiteľa rozhodne bude :D. Táto odmena je opäť bohužiaľ dostupná až po dokončení auta, takže si na ňu treba počkať, ale opäť to závisí len na vás. Čím viac peňazí sa vyzbiera, tým skôr bude auto hotové. Aj pri tejto odmene platí, že je po dohode možné darovať ju niekomu inému ako darček.

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 50